Rojstni dnevi za otroke Celje

Rojstni dnevi za otroke – Celje
TUDI POZIMI!

Ne dovolite, da Vaš otrok praznuje svoj napomembnejši dan v zaprtem prostoru,
brez domišljije, kreativnosti in zabave.

PRAZNUJEMO V NARAVI, NA SVEŽEM ZRAKU, NA PRAVEM OTOKU SREDI JEZERA!
Na Rajskem otoku na Proseniškem, 5km od Celja.

SLABO VREME, ZIMA IN MRAZ NAM NE MOREJO DO ŽIVEGA,
saj se primerno oblečemo, poskrbljeno pa je tudi za topel prostor,
zato lahko praznujemo POLETI IN POZIMI.
Vsak rojstni dan je nekaj posebnega, teme pa si lahko izbirate sami!

ZABAVA JE PRIMERNA ZA OTROKE OD 4 DO 12 LET (Z IZJEMAMI PO DOGOVORU).
MNENJE STARŠEV: “Končno” nekaj drugače, nekaj zanimivega, sem si mislila, ko sem brskala po internetu in iskala primerno zabavo za praznovanje rojstnega dne svojega sina Gala. Radi smo v naravi, veliko se gibamo in tudi otrokov rojstni dan sem za njegove prijatelje želela pripraviti na malce drugačen način in našla sem www.zabavazaotroke.si. Tomi vso pohvalo – odlični ste!!! Gal in njegovi prijatelji so doživeli nepozabno praznovanje in ni bilo lepše, ko so po končanem praznovanju kar en čez drugega razlagali kaj vse so doživeli, Gal pa je, še predno je od utujenosti zvečer zaspal, izjavil: »Mami res sem se imel super, še enkrat bi to ponovil!!!! «Darja ZorkoVE > VEČ MNENJ >

To je zabava, ki otrokom ostane v nepozabnem spominu zaradi Izredno Atraktivne Lokacije, Čudovite Narave, Svežega Zraka in Noro Zabavnega Programa

Praznovanje rojstnega dne

Na otoku stoji simpatično gostišče, ki nam pripravi slastno malico. Njihovi topli prostori nam nudijo varno zavetje pred slabim vremenom. Ko je vreme lepo praznujemo v zato posebej zgrajeni čarobni kolibi. Plesali bomo, se igrali, peli, zmazali celo torto… in se ob tem tudi kaj koristnega naučili! Naš cilj je, da se bo vaš otrok spominjal svojega rojstnega dne še mnogo let.

ZA VSE INFORMACIJE IN PRIJAVE SMO VAM VSAK DAN NA VOLJO NA:
031 471 989 (TOMI)

Rojstni dan pozimi

PROGRAM ROJSTNIH DNI
Za otroke iz Celja in okolice, od 4. let naprej. Število otrok je neomejeno
TRAJANJE 3 URE

1/3 programa se odvija na Rajskem otoku, 2/3 pa v Skrivnostni Začarani Deželi, na jasi v gozdu. Ker je varnost otrok na prvem mestu, na vsaki zabavi zagotovimo še dodatnega animatorja, ki skrbi za varnost.

Za starše, ki so v skrbeh zaradi vode: 2/3 programa se dogaja v skrivnostni začarani deželi, daleč stran od jezera in vode. 1/3 programa se dogaja na otoku, vendar smo takrat pasivni. To pomeni, da sedimo v notranjih prostorih za mizo, ustvarjamo, jemo, pijemo… Na otoku ni tekanja in iger. Otroci po otoku hodijo v vrsti in pod nadzorom.

    • prihod na zbirno mesto
    • spoznavanje in motivacija, odkrivanje narave in otoka
    • skupinske igre (metodične igre za druženje, motorično razgibavanje, plesna animacija…)

MI SMO GUSARJI, INDIJANSKA VAS, ROBINZON NA OTOKU ZAKLADOV, VITEZI IN PRINCESKE, PLESNI ŽUR, WINX, RAVBARJI IN ŽANDARJI, KEKČEVE UKANE, NEUSTRAŠNI GASILCI, NA OBISKU PRI PALČKU SMUKU IN GOZDNI VILI, HELLO KITTY, VIKING VIKI, PUŠČAVSKA AVANTURA, TISOČ METROV POD MORJEM, PRI UMAZANEM PUJSU, NA POTEP Z LETEČO PREPROGO, KITAJSKI DVOR, ŠPORT (ŠPORT PO ŽELJI), SKRIVNOSTI GOZDA, HARRY POTTER, NA LUNO IN NAZAJ, POTOVANJE V DEŽELO DINOZAVROV, SMRKCI, BACEK JON, BEN 10, SPIDER MAN, NODI, BEYBLADE, PUJSA PEPA, BAKUGAN, CVETLIČNIKI, MADAGASKAR, V DEŽELI PETRA PANA, 1001 DALMATINEC.

NOVO:
MINIONS, LEDENO KRALJESTVO (FROZEN), ANGRY BIRDS, SPONGE BOB, MAŠA IN MEDVED, LAZARJI, OSTRŽEK, MIA IN JAZ.

Tema po naročilu: doplačilo 50€
(tema, ki ni na seznamu)

  • Nekaj za v želodček – prenovljen menu! (Piščančji ocvrtki, pomfri, ketchup, sadje, sok, voda, čaj.) Možen je tudi vegeterjanski menu in menu posebej prirejen za otroke z alergijo.
  • torta, zaključek, slovo
  • vsak udeleženec prejme mini darilo

 

Ne glede na vsebino teme, je vse dogajanje prilagojeno naravi in letnemu času.
Vse teme so primerne za fante in dekleta. Na Winx zabavo lahko brez skrbi povabite fante, kot tudi dekleta na zabavo Spider man. Mi pa bomo poskrbeli, da se bodo vsi enako zabavali.

Če tema v orginalu vsebuje elemente nasilja ali uporabe orožja katerekoli vrste, se na rojstnodnevni zabavi tega zavestno izognemo!

Pridržujemo si pravico spremembe programa zaradi vremenskih razmer, starosti otrok, neprimerno oblečenih/obutih otrok, prevelikega števila otrok…

CENIK:
DO 15 OTROK: 170€
DOPLAČILO NAD 15 OTROK: 10€ NA OTROKA
V ceni je všteto: hrana, pijača, torta, 3 ure nepozabne zabave, oblikovanje in dostava vabil po e-pošti, zabava po izbiri (tema), mini darilca za vse, fotografiranje in dostava slik po e-pošti, 24 urni info telefon. Doplačil ni.

ZA VSE INFORMACIJE IN PRIJAVE SMO VAM VSAK DAN NA VOLJO NA
031 471 989 (TOMI)

Zimski rojstni dan

KAKO PRAZNUJEMO KADAR JE SLABO VREME?
Otroke oblečemo temperaturi in vremenu primerno. Če dežuje, potrebujejo pelerino, škornje in suha oblačila (če ocenite, da jih bo otrok potreboval). Več časa bomo preživeli v notranjih ogrevanih prostorih, vendar vsaj eno uro zunaj!

KAKO PRAZNUJEMO POZIMI?
V snežnih razmerah so obvezni kombinezoni, rokavice, kape in topla, nepremočljiva obuvala.
V hladnih in zimskih razmerah bomo več časa preživeli v notranjih ogrevanih prostorih, vendar vsaj eno uro zunaj!

Brezplačno izdelamo elektronska vabila, zabavo fotografiramo in dostavimo slike po e-pošti. O ostalih podrobnostih in dodatnih željah se seveda pogovorimo posebej.
Ker želimo, da je prav vsak rojstni dan nekaj posebnega in drugačnega, upoštevamo vse vaše želje!

Otroci, ki so že praznovali rojstni dan pri nas, lahko na naslednjega povabijo do 20 prijateljev za enotno ceno 170€. To ni družinski popust in velja za vsakega otroka posebej.

Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi)
Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

Otoški pirari

NOČNI ROJSTNI DAN

VELIKA ZABAVA Z BAKLAMI, KRESOM, POHODOM S SVETILKAMI…IN PRESENEČENJI.

Zabava je primerna za otroke stare 10 let ali več.
Začnemo, ko zaide sonce oziroma po dogovoru tudi prej.

KAKO PRIDETE DO RAJSKEGA OTOKA?

IZ MARIBORSKE CESTE V CELJU zavijete za City Center Celje (Interspar), na rondoju pri City Centru Celje naravnost in po glavni cesti mimo Linde plina, Bukovžlak, vse skozi do rondoja s štorkljo. Tudi tukaj naravnost in glej ga zlomka, Rajski otok, Proseniško, Blagovna, se pokaže na levi strani! Razdalja City Center Celje – Rajski otok, Proseniško, Blagovna je cca. 5km (7min)
IZ SMERI AC-IZVOZ DRAMLJE, zavijete desno in na prvem rondoju spet desno in se peljete do kraja Proseniško, kmalu na desni zagledate tablo Rajski otok.
IZ SMERI AC-IZVOZ CELJE-VZHOD na rondoju zavijete levo in peljete do smerokaza Proseniško levo in naravnost do krožišča s štorkljo in tudi tukaj naravnost in na levi strani boste zagledali Rajski otok.
Če se izgubite, pokličite na 031 471 989 in usmerili vas bomo na pravo pot.

Za ogled zemljevida, izračun poti in koordinat za GPS kliknite TUKAJ

ZA PRIJAVE PO TELEFONU IN ZA VSE OSTALE INFORMACIJE SMO VAM NA VOLJO NA GSM:
031 471 989 (TOMI), 24UR/VSAK DAN

Rezervacija zabave je zavezujoča. Brez pojasnil in stroškov jo lahko odpoveste v 24-ih urah po prijavi. Pravilo 24 ur ne velja, če je do rojstnega dneva 14-dni ali manj. V tem času odpoved ni mogoča. Če zabavo odpoveste pozneje, Vam zaračunamo 50€ stroškov. Če slavljenec zboli, ob zdravniškem opravičilu zabavo prestavimo in ne zaračunamo nobenih stroškov. Starši, ki otroke pripeljejo na zabavo, soglašajo, da se otroke fotografira in da jih Zabavazaotroke uporabi za marketinške namene. V nasprotnem primeru prinesite svoj fotoaparat ali nas predhodno opozorite, da ne dovolite fotografiranja.

Rojstni dnevi v gozdu

Praznovanje bo v vsakem vremenu, zato otroke oblecite temperaturam in vremenu primerno. Če dežuje, potrebujejo pelerino, škornje in suha oblačila (če ocenite, da jih bo otrok potreboval). Škornje potrebujejo tudi, ko ne dežuje in je zemlja mokra. V snežnih razmerah so dobrodošli kombinezoni, rokavice, kape in topla, nepremočljiva obuvala. V notranjih prostorih bomo čim manj časa, zato je pomembno, da upoštevate navodila. V hladnih in zimskih razmerah bomo več notri, vendar vsaj 1 uro zunaj. Za zdravje neprimerno oblečenih in obutih otrok ne moremo odgovarjati. Zabava ni primerna za otroke, mlajše od 4-ih let (z izjemami po dogovoru).

DIETE, ALERGIJE, ZDRAVSTVENE TEŽAVE…
Zabave se lahko udeležijo otroci z alergijami, dietami ali drugimi zdravstvenimi problemi, saj v sodelovanju s starši poskrbimo za primeren jedilnik, da otroci niso prikrajšani za zabavo.
Tudi za gibalno ovirane, oz otroke s posebnimi potrebami je poskrbljeno. Zagotovimo jim posebno spremstvo strokovno usposobljene osebe (doplačilo).

Rojstni dnevi - skupinska

Možnosti za doplačilo:
– fotografiranje s profesionalnim fotografom – 50€
– obisk maskote po želji – 50€
– tema po naročilu – 50€
– dodatna torta – 10€

To Top